Toimitusehdot

Toimitusehdot

Anodyne ApS
Y-tunnus: DK37167053
ALV-tunnus: 2791837-2
P.O. Pedersens Vej 9
8200 Aarhus N, Tanska
Puhelin: +358-942411137

Soveltamisala

Näitä toimitusehtoja sovelletaan kaikkiin sopimuksiin, joita syntyy Anodyne ApS:n (jäljempänä Anodyne) ja sinun välillesi, kun tilaat tuotteita internetosoitteessa www.anodyne.fi.

Maksaminen ja hinnat

Anodyne.fi-verkkokaupassa ovat käytettävissä seuraavat maksutavat:
- VISA, Mastercard, PayPal, Klarna ja VISA Electron.

Korttimaksuista ei peritä maksua Anodyne.fi-verkkokaupassa. Anodyne vastaa kortilla maksamisesta aiheutuvista kustannuksista. Ostosten summa veloitetaan kortiltasi vasta, kun tuotteet toimitetaan Anodynen varastosta. Veloitettava summa ei koskaan ole suurempi kuin se, jonka olet hyväksynyt ostotapahtuman yhteydessä.

Kaikkiin Anodyne.fi-sivustossa ilmoitettuihin hintoihin sisältyy arvonlisävero. Oikeus painovirheisiin ja hinnanmuutoksiin pidätetään.

Tilausvahvistus ja Toimitus

Anodyne toimittaa sinulle tilausvahvistuksen mahdollisimman pian tilauksesi jälkeen.

Rahtivapaasti yli 49 euron ostokset. Maksamme rahdin yli 49 euron ostosta. Toimituksen hoitaa Posti tai vastaava kuljetuspalvelu suoraan ilmoittamaasi toimitusosoitteeseen. Pyrimme antamaan tilauksesi kuljetuspalvelun toimitettavaksi 2–5 arkipäivän kuluessa tilauksesta, jos muuta ei ilmoiteta. Anodyne pidättää oikeuden toimittaa tilaus useassa osassa sekä yhdistää tilauksia toisiinsa. Toimituksen katsotaan tapahtuneen, kun olet vastaanottanut tuotteen.

Palautusoikeus

Anodyne tarjoaa kuluttaja- asiakkailleen 60 vuorokauden mittaisen palautusoikeuden. Palautussoikeuden 60 päivän aikamäärä alkaa siitä päivästä, kun vastaanotat tuotteen. Jos haluat palauttaa ostoksesi, sinun on ilmoitettava meille siitä 60 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@anodyne.fi tai soittamalla numeroon +358-942411137. Sinun on ilmaistava selvästi, että haluat hyödyntää palautusoikeutta. Voit tehdä sen myös palauttamalla tuotteen meille ja liittämällä lähetykseen vakiomuotoisen peruutuskaavakkeen. Linkki kaavakkeeseen on tilausvahvistuksessa sekä tämän sivun alalaidassa.

Et voi pelkästään kieltäytyä vastaanottamasta tuotetta, vaan sinun on ilmoitettava palautusoikeuden hyödyntämisestä Anodynelle.

Tuotepalautukset ja tuotteiden vaihtaminen
Sinun on palautettava tilaamasi tuotteet meille ilman tarpeetonta viivästystä ja viimeistään 60 päivän kuluessa siitä, kun olet ilmoittanut meille haluavasi palauttaa tilauksen tai vaihtaa saamasi tuotteen. Anodyne ei ole velvollinen ottamaan tuotepalautusta vastaan tai vaihtamaan tuotetta, jos et noudata määräaikaa. Anodyne maksaa tuotteen välittömät palautuskustannukset, jos käytät palauttamiseen tilauksen mukana toimitettavaa palautusetikettiä. Sinun vastuullasi on pakata palautettava tuote asianmukaisesti. Vastaat tuotteesta vastaanottohetkestä lähtien siihen asti, kunnes se on palautettu Anodynelle, ja olet saanut vastaanottokuittauksen.

Suosittelemme käyttämään tuotteen mukana toimitettua vaihto- ja palautusetikettiä tuotteiden palauttamiseen Anodynelle. . Tällöin lähetys on vakuutettu ja jäljitettävissä. Palautusoikeutta käyttäessäsi olet vastuussa siitä, että palautuslähetys saapuu perille. Mikäli palautat tuotteen siinä olevan virheen vuoksi käyttäen Anodynen tarjoamaa palautustapaa, on Anodyne vastuussa tuotteesta sen kuljetuksen aikana. Epäselvyyksien välttämiseksi Anodyne suosittelee joka tapauksessa palauttamaan tuotteet vakuutettuna, jäljitettävissä olevana lähetyksenä. Anodyne maksaa tuotepalautukseen tai tuotteen vaihtamiseen liittyvät lähetyskulut vain yhden kerran. Jos haluat vaihtaa saman tilauksen kohteena olevan tuotteen useammin kuin kerran, vastaat seuraavien kertojen lähetyskuluista. Ota yhteyttä Anodyneen aina, jos olet epävarma siitä, mikä lähetystapa sinun pitäisi valita, tai jos sinulla on muuta kysyttävää tuotteiden vaihtamisesta tai palauttamisesta.

Palautettavan tuotteen kunto

Palautusoikeutta käyttäessäsi tuotteet on palautettava myyntikuntoisina. Vastaat tuotteen arvon mahdollisesta alenemisesta, joka on aiheutunut muunlaisesta käsittelystä kuin mitä tuotteen tyyppi, ominaisuudet ja toimintatapa edellyttävät. Palautettava tuote ei esimerkiksi saa haista voimakkaasti hajusteelta, tupakansavulta tai vastaavalta, tai emme ota sitä vastaan. Palautettavan tuotteen peseminen on sallittua, mutta kuivaaminen kuivausrummussa tuhoaa vaatteen. Siksi rumpukuivattuja tuotteita ei hyvitetä eikä vaihdeta. Alkuperäisen tuotepakkauksen puuttuminen saattaa alentaa tuotteen arvoa, joten jos haluat varmistaa ostohinnan palauttamisen täysimääräisenä, tuote on suositeltavaa palauttaa alkuperäispakkauksessaan.

Jos tuotetta on käytetty muulla tavoin kuin edellä on kuvattu, sitä pidetään käytettynä tuotteena. Silloin sinulle hyvitetään palautuksen yhteydessä tuotteen jälleenmyyntiarvon mukaisesti ainoastaan osa ostohinnasta tai ei mitään.

Ostohinnan hyvittäminen
Jos käytät palautusoikeuttasi, sinulle luonnollisesti palautetaan tuotteesta maksamasi hinta. Jos tuotteen arvo on alentunut sinusta johtuvista syistä, arvonalennus vähennetään ostohinnasta.

Jos käytät palautusoikeuttasi, palautamme kaikki maksamasi maksut lähetyskustannuksia myöten (emme kuitenkaan lisäkustannuksia, joita voi aiheutua, jos valitset palautustavaksi jonkin muun lähetystavan kuin tarjoamamme edullisimman vakiolähetystapa) ilman tarpeetonta viivästystä, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluttua siitä päivästä, jolloin olemme saaneet sinulta ilmoituksen palautusoikeuden hyödyntämisestä. Palautamme maksut sillä maksutavalla, jota käytit alkuperäisen tilauksen yhteydessä, jos et erikseen suostu muuhun menettelyyn.

Voimme lykätä takaisinmaksua, kunnes olemme vastaanottaneet palautettavan tuotteen, jos et esitä tositetta tuotteen palauttamisesta.

Mitä palautuslähetykseen on liitettävä?
Liitä mukaan kopio tilausvahvistuksesta. Palautuksen käsittelyä nopeuttaa, jos täytät vakiomuotoisen peruutuskaavakkeemme. Emme vastaanota noudettavia lähetyksiä (jos siitä ei ole sovittu etukäteen) tai postiennakolla toimitettuja lähetyksiä.

Tuotteen mahdolliset viat (takuu)
Anodyne.fi-sivustolla tehtyihin ostoksiin tarjotaan 24 kuukauden takuu valmistus- ja materiaalivirheiden varalle. Sen nojalla voit saada tuotteen korjattua tai vaihdettua tai sinulle voidaan palauttaa ostohinta kokonaan tai osittain (hinnanalennus tai kaupan purku). Toimenpiteet vaihtelevat tilanteen mukaan.

Kuluttaja-asiakkaiden ostoksiin sovelletaan edellä mainitun takuun lisäksi tuotevikoja koskevaa kuluttajansuojalainsäädäntöä.

Takuun perusteella tehtyjen vaatimusten on oltava perusteltuja, eikä vika ole saanut aiheutua tuotteen virheellisen käytön, normaalin kulumisen tai muun vaurioitumista edistävän käsittelyn seurauksena.

Miten nopeasti tuotteessa olevaan virheeseen on vedottava?
Reklamaatio (ilmoitus tuotteessa olevasta virheestä sekä tämän johdosta tehtävä vaatimus) on tehtävä kohtuullisessa ajassa siitä, kun olet havainnut tuotteen virheen, tai sinun olisi tullut havaita virhe. Jos reklamoit kahden kuukauden kuluessa vian havaitsemisesta, reklamaatio on varmasti tehty oikea-aikaisesti.

Palautamme kohtuulliset lähetyskulut
Jos reklamaatio on perusteltu, palautamme luonnollisesti sinulle aiheutuneet (kohtuulliset) toimituskulut.

Palautettavat tuotteet lähetetään seuraavaan osoitteeseen:
Anodyne ApS
P.O. Pedersens Vej 9
8200 Aarhus N
Danmark


Palautettavaan tuotteeseen liitettävät tiedot
Jos palautat tuotteen siinä olevan virheen vuoksi, kuvaa mahdollisimman yksityiskohtaisesti, mikä siihen liittyvä ongelma on. Tämä ei ole pakollinen vaatimus, mutta se helpottaa asian hoitamista meillä ja nopeuttaa reklamaation käsittelyä.

Anodyne ei vastaanota noudettavia tai postiennakolla toimitettuja lähetyksiä. Lähetä tuote vakuutetussa paketissa, joka voidaan jäljittää. Vastaat siitä, että tuote saapuu perille Anodynelle, mikäli käytät jotain muuta toimitustapaa kuin Anodynen sinulle tarjoama. Anodyne ei muutoin vastaa perille saapumattomien reklamaation kohteena olevien tuotteiden korvaamisesta, joten on tärkeää lähettää tuotteet Anodynen tarjoamalla toimitustavalla, taikka vakuutettuna, jäljitettävissä olevana lähetyksenä.  Ota meihin yhteyttä aina, jos olet epävarma siitä, mikä lähetystapa sinun pitäisi valita.

Muista pakata tuote aina asianmukaisesti lähetystä varten ja pyytää lähettämisestä tosite, jotta voimme palauttaa sinulle lähetyskustannukset.

Alennuskoodien käyttö
Järjestämme toisinaan alennuskampanjoita esimerkiksi Facebookissa ja yhteistyökumppaniemme, jälleenmyyjiemme tai fysioterapeuttien kanssa. Alennuksen voi saada alennuskoodin perusteella. Alennuskoodi syötetään sen jälkeen, kun olet laittanut tuotteen ostoskoriin. Alennuskoodin käyttämisen yhteydessä on tärkeää huomata, että sitä ei voi hyödyntää jo alennettuja tuotteita ostettaessa. Alennettujen tuotteiden yhteydessä on maininta tarjouksesta tai alennuksesta. Huomaa myös, että samaan ostokseen voi käyttää vain yhtä alennuskoodia. Jos sinulla on kysyttävää alennuskoodien käytöstä, ota meihin yhteyttä.
 
Vastuuvapauslauseke
Ellei näissä toimitusehdoissa ole toisin mainittu, Anodyne (mukaan lukien sen palveluntarjoajat) ei vastaa mistään välittömästä tai välillisestä vahingosta, mukaan lukien viivästys, käyttämättä jääneestä tuotteen käyttömahdollisuudesta aiheutunut vahinko, tulojen, liikearvon, käyttöoikeuden tai tiedon menetys taikka muu taloudellinen menetys, joka johtuu (i) tuotteen käytöstä tai siitä, ettei sitä ole voitu käyttää; tai (ii) korvaavan tuotteen hankkimisesta aiheutuneesta kulusta.

Anodyne vastaa toimitettujen tuotteiden vaurioista ainoastaan, jos voidaan osoittaa, että vaurioitumisen syynä on Anodynen tekemä virhe tai tuotteessa oleva materiaali- tai valmistusvirhe.
Anodyne.fi-sivustossa on linkkejä muihin verkkosivustoihin, jotka eivät ole Anodynen hallinnassa. Näitä sivustoja koskevat niiden omat käyttöehdot eikä Anodyne siksi ei vastaa kyseisten sivustojen sisällöstä.

Ylivoimainen este

Anodyne ei vastaa sopimusten täytäntöönpanon puutteista tai viivästyksistä, jos niiden syynä on ylivoimainen este, kuten sota, vallankumous, yhteiskunnalliset levottomuudet, viranomaisten toiminta, lakko, työsulku, tuonti- tai vientikielto, työvoimapula tai muu syy, joka on sillä tavoin ennalta-arvaamaton tai ylivoimainen, ettei Anodyne voi siihen vaikuttaa ja joka voi viivästyttää tuotteen toimittamista tai estää sen. Tällöin toimitus siirtyy esteen kestoa vastaavalla ajalla, ja kyseisen ajan kuluttua tapahtunut toimitus katsotaan oikea-aikaiseksi.


Henkilötietojen käsittely

Anodyne käsittelee henkilötietojasi Anodynen Tietosuojaselosteen mukaisesti. Hyväksymällä nämä käyttöehdot hyväksyt myös Anodynen Tietosuojaselosteen.

Oikeudelliset kiistat
Jos haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Anodyneen® mahdollisimman pian.

Kuluttaja-asiakkaillamme on mahdollisuus viedä ostoksiaan koskeva riita kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi, ei-sitovan ratkaisusuosituksen saamiseksi. Lisätietoja kuluttajariitalautakunnasta ja sen ratkaisuista saat osoitteesta

Käytössäsi voi olla myös muita kuluttajariitoja ratkaisevia riidanratkaisuelimiä. Lisätietoja näistä elimistä löydät osoitteesta https://webgate.ec.europa.eu/odr/.

http://www.kuluttajariita.fi/fi/index.html

Toimitusehtojen muuttaminen

Anodyne pidättää oikeuden ajoittain muuttaa näitä toimitusehtoja.

Sovellettavan lain valinta ja oikeuspaikka
Kuluttaja-asiakkaiden osalta näihin ehtoihin sekä Anodynen ja asiakkaiden välisiin riitoihin sovelletaan Suomen lakia. Anodynen ja kuluttaja-asiakkaiden väliset riidat, joita ei voida ratkaista sovittelemalla, ratkaistaan ensiasteena asiakkaan kotipaikan käräjäoikeudessa. Vaihtoehtoisesti kuluttaja voi viedä riidan Anodynen kotipaikan tanskalaisen tuomioistuimen ratkaistavaksi.

Muiden kuin kuluttaja-asiakkaiden osalta näihin ehtoihin sekä Anodynen ja asiakkaiden välisiin riitoihin sovelletaan Tanskan lakia, ja kaikki näiden väliset riidat ratkaistaan Anodynen kotipaikan mukaisessa tanskalaisessa tuomioistuimessa.
 


Toimitusehdot on päivitetty viimeksi 15.11.2016.