Ei lähetyskuluja ✓

Toimitus 3-5 arkipäivässä ✓

Yli + 125.000 myytyä tuotetta ✓

14 päivän täysi palautusoikeus ✓

Klarna

 

Maksu Klarnan kautta

Anodynellä tarjoamme maksuvaihtoehtona Klarnan, joka tekee helpommaksi kokeilla meidän tuotteita. Jotta sinä voit löytää oikean tuotteen sinun tarpeeseen ja mahdollisuuden kokeilla sitä sinun arjessasi. Klarnan kautta saat aina maksuaikaa 14 päivää, ja meiltä saat aina 14 päivän täyden palautusoikeuden. Eli jos et ole tyytyväinen tuotteeseen niin älä maksa laskua ja lähetä tuote takaisin meille. Anodyne.fi maksaa aina kaikki toimituskulut, palautusseteli on mukana. Jos olet tyytyväinen tuotteeseen Anodyneltä? Niin maksat vain sinun laskusi jonka olet saanut Klarnalta sähköpostiin.

Mikä on Klarna? 

Klarna on vuodesta 2005 tarjonnut varmaan ja helpon maksuvaihtoehdon, jonka antaa sinulle mahdollisuuden saada tuotteet ennen maksua. Klarna varmistaa, että sinä et hukkaa sinun rahojasi, jos sinun ostoksesi ei vastaa odotuksia.  Klarna tekee kaikkensa, että sinulla olisi niin miellyttävä ostoskokemus kun mahdollista.

Anodyne tekee helpommaksi

Anodynellä niin haluamme auttaa asiakkaitta saamaan paremman ryhdin ja siksi haluamme että tuotteiden kokeilu olisi myös helppoa, tarjoamme myös Klarna maksuvaihtoehtona. Onko sinulla kysymyksiä Klarnan suhteen tai meidän tuotteista niin olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä meidän asiakaspalveluun.