ASENTOA KORJAAVAT VAATTEET

Aktivoi ja stimuloi lihaksia

Anodynen® asentoa korjaavilla vaatteilla voit helposti ja vaivattomasti saada paremman ryhdin ja vähentää kipuja ja jännityksiä niskassa, hartioissa ja selässä. Anodynen® asentoa korjaavat vaatteet auttavat parantamaan tietoisuutta ryhdistä, ja niitä voidaan käyttää istuessasi toimistossa, matkoilla, aktiivisessa työssä tai urheilun aikana. Anodynen® on eurooppalainen asentoa korjaavien vaatteiden valmistaja ja jakelija, joka käyttää amerikkalaisen AlignMedin kehittämää tekniikkaa. Se on maailman ainoa Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston (FDA) rekisteröimä asentoa korjaavien vaatteiden valmistaja. Anodynen® asentoa korjaavat vaatteet ovat ainoina Euroopassa saaneet lääkinnällisen laitteen CE-merkinnän (Luokka I), mikä on takuusi sille, että tuotteemme täyttävät lääkinnällisille laitteille asetetut vaatimukset.

Ilmainen paluukuljetus

Nopea toimitus

Rahtivapassti yli € 59,00 ostokset

60 päivän täysi palautusoikeus


Posture Shirt 2.0

Posture shirt 2.0 antaa sinulle luonnollisen ryhdin. Sen fiksu teknologia antaa sinulle toiminnallisen ja joustavan tuotteen, jota voit käyttää tarpeidesi mukaan. Riippuen siitä istutko toimistolla, olet kotona tai urheilemassa. Hyödyt:

1. Parantaa ryhtiä

2. Aktivoi ja stimuloi lihaksia

3. Voi vähentää niska-, hartia- ja selkäkipuja

Shop

holdningsvest til kvinder


Posture Shirt 2.0 Zipper

Tässä versiossa on täyspitkä vetoketju, mikä on erityisen hyvä, jos sinun on vaikea saada tiukkoja vaatteita pään yli. Posture Shirt™ 2.0 Zipper on patentoitu, hyväksytty ja lääkinnällisesti rekisteröity.

Shop


Selkätuki

Anodyne®-hartiatuki auttaa sinua tulemaan tietoisemmaksi ryhdistäsi ja auttaa sinua saamaan ylävartalon normaaliin asentoon, mikä vähentää kuormitusta. Se on täydellinen, jos haluat käyttää sitä lyhyemmän ajan, esimerkiksi istuessasi työpöydän ääressä, käydessäsi kävelyllä tai laittaessasi ruokaa.

En rygstøtte anbefales til dig, der bruger mange timer på stillesiddende arbejde, og som derfor har brug for lidt ekstra rygstøtte for at aflaste samt forebygge smerter og spændinger i nakke, skuldre og ryg i det daglige.

Shop


SpinalQ Pro

SpinalQ Pro on kehittynein tukituotteemme vammojen hoitoon kaikissa vaiheissa sekä niiden ennaltaehkäisyyn. Liiviin integroidut Neuroband-hihnat säilyttävät liikkumisen vapauden kaikissa päivittäisissä liikkeissä ja tarvittavissa hoitotoimenpiteissä. Ne parantavat olkapäiden toimintaa. Liivi on suunniteltu avuksi monenlaisiin vaivoihin, ja sitä on helppo säätää mukavaksi käyttäjälleen.

Shop

Verkkokauppa